Kobe Bryant u Maranellu

Maranello je često domaćin poznatim ličnostima i milionerima iz celog sveta, ali kada vas poseti zvezda kao što je Kobe Bryant, onda se vrata široko otvaraju...

 

Kove je čovek koga ne treba posebno predstavljati. Od skora u penziji, ovaj košarkaš LA Lakers-a, ima pet NBA prstena na ruci, dva puta je bio MVP NBA finala, a igrao je u NBA All-Star večerima 18 puta. 

On je jedan od najvećih košarkaša našeg vremena. Takođe, pažnju ljubitelja automobila je privukao 2008. godine kada je objavio video koji je prikazao kako preskače Aston Martin. 

Dok je bio u Ferrari fabrici, imao je priliku da vozi F12 TdF oko Fiorano test staze, a GTC4 Lusso je odveo na otvoreni put. Više od ičega nas je iznenadilo kako je neko njegove visine uspeo da stane u jedan od Ferrarijevih automobila. Nema vesti o tome da li je otišao sa jednim automobilom više za svoju garažu, ali je navodno bio veoma zainteresovan za mogućnosti personalizacije novih automobila koje nudi fabrika. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group