Bulgari i Maserati sat

Dva najbolja italijanska brenda, koja su ujedno i dva najpoznatija – Maserati i Bulgari, proslavljaju značajne datume ove godine...


Cenjena juvelirska kuća slavi svoj 130.rođendan, dok legendarni proizvođač luksuznih automobila slavi 100 godina postojanja. Kako bi na najbolji način proslavili ova dva datuma, sa vrhunskim stilom naravno, ove dve kompanije udružile su se sa ciljem kreiranja izuzetnog sportskog časovnika: Bulgari Octo Maserati Chronograph.

Ovo partnerstvo, inače datira iz 2012.godine, kada je predstavljen Octo Quadri-Retro chronograph model, koji je ukrašen bojama ovog proizvođača luksuznih automobila. Octo Maserati, ipak, predstavlja nešto sasvim drugačije i veoma posebno. Predstavljen u kućištu od nerđajućeg čelika, koje ima prečnik 41.5mm. Kruna ovog časovnika napravljena je od AR-obloženog safirnog kristala i keramičkih inserata. Takođe, bitna činjenica je da je ovaj časovnik vodootporan do 100m.

Mehanizam koji ga pokreće je švajcarskog porekla – Velocissimo caliber BVL 328, koji je baziran na Zenithovom El Primero modelu. Dekorisan je sa 45 dragulja, ima frekvenciju od 36.000 vph i rezervu energije od 50 sati. Ovaj časovnik ima silikonske elemente, pri čemu je brojčanik lakiran i poliran u „champleve“ plavoj boji sa belim detaljima i čeličnim kazaljkama. Kaiš je napravljen od plave Maserati aligator kože, a kopča na njemu je napravljena od čelika.

Inače, ovaj Bulgari Octo Maserati biće predstavljen kao ograničeno izdanje od samo 1.914 komada. 

LuxLife.rs

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group