BREITLING FOR BENTLEY - Nova kolekcija

Breitling for Bentley kolekcija satova predstavlja mešavinu švajcarskog umeća i znanja sa britanskim stilom i prestižom…

Ovi satovi zaista predstavljaju najbolje iz oba sveta. Sa Bentley 6.75 hronografom, Breitling odaje poštu luksuznom britanskom automobilu, sa najvećim motorom.

Ovaj ekskluzivni časovnik ima elegantnu tamno plavu boju, koja naglašava lepotu satenski brušenog čelika koji je korišćen u kreiranju kućišta, sa sjajnim dinamičnim linijama. Dizajn ovog sata podseća nas na druge komade iz kolekcije, gde je jedina razlika motiv na brojčaniku, koji imitira izgled Bentley točkova.

Ovaj Bentley 6.75 hronograf opremljen je crnim gumenim kaišom sa glavnim motivom koji se slaže sa bazom časovnika. Kaiš se povezuje na ruku korišćenjem kopče sa dugmetom, napravljenom od DLC nerđajućeg čelika. Njegov mehanizam je COSC sertifikovani samonajvijajući kalibar 44B, sa frekvencijom od 4Hz i koji je dekorisan sa 38 dragocenih kamenčića. Vodootporan je do dubine od 100 metara.

Biće proizvedeno samo 1.000 Breitling for Bentley 6.75 časovnika, tako da će ovaj komad biti ekskluzivan i privlačan u isto vreme. 

LuxLife

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group