Bentley ostaje Bentley

Više slika

Više slika

Dobre vesti za vlasnike modela Bentayga dolaze iz kompanije, gde je upravo završen novi paket dodatne opreme...

 

U pitanju je paket nazvan Fly Fishing, koji je ekskluzivno napravljen za ovaj model od strane Mullinera, kompanije koja je neprikosnovena u pravljenju ovakvih dodataka.

Ovaj dodatak se sastoji od 4 štapa za pecanje koji se skladište u specijalnom odeljku od kože, gde je i par kožnih torbi, kao i mesto za osveženje i drugi detalji. 

"Bentayga Fly Fishing dodatak pokazuje nivo detalja koje kupac može da očekuje od Mullinera", rekao je Geoff Dowding, direktor Mullinera. "Fly Fishing je sport koji zahteva raznolikost opreme i odeće, pa je bilo bitno da spakujemo štapove, čizme i sve ostalo što je potrebno u automobil, tako da to bude luksuzno, dostupno i elegantno, a rezultat je neverovatan". 

Deo za osveženje obuhvata tri metalne posuede, kao i set posuđa za čaj, ili kafu. Tu je i poseban odeljak za hranu. Set može da se ukloni iz gepeka kako bi se dobilo više prostora. 

Čizme i drugo mogu da se takođe ostave u specijalnom odeljku od kože i drveta, koji je vodootporan. Ceo pod ovog dodatka je takođe vodootporan, a tu je i električni dehumidor, koji obezbeđuje da sve ostane suvo i sveže. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group