BENTLEY FOR MEN AZURE SET

Bentley luksuzni brend proširuje svoj opseg parfema koji su lansirali prošle godine novim setom parfema za muškarce, Bentley for Men Azure…

Miris novih parfema opisan je kao drvenast, aromatičan i snažan. Bentley brend želi da privuče ljubitelje sporta i muškarce sa stilom ovom svojom ekskluzivnom kolekcijom. Jedna od glavnih parfumera, Mathilde Bijaoui iz parfimerije Mane komponovala je ovaj miris.

Glavne note ovog luksuznog parfema su mešavina citrusa, ananasa i arome lišća lavande, što daje parfemu predivnu mediteransku plavu boju. Srce parfema sastoji se od jakih mediteranskih aroma nane i lavande, a tu su i nagoveštaji jakog čaja. Baza se sastoji od senzualnih mirisa kašmira, tonka zrnaca i ekskluzivnog mirisa molekula orkanoksa.

Zaobljeni oblik bočice ima iste elegantne linije kao Bentley luksuzni automobili i njena plava boja izražava osećaj slobode i svežine. Kako bi izgledala luksuznije, bočica ima zatvarač napravljen od dijamanata. Leteće slovo B, odnosno logo luksuznog brenda nalazi se na njenom gornjem delu, kao i na samoj kutiji.

Očekujemo da će ovaj Bentley for Men Azure set biti dostupan od marta u Ujedinjenom Kraljevstvu, a od aprila širom sveta, naravno samo u odabranim i luksuznim parfimerijama.

LuxLife

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group