Šta se to vozi direktore

Više slika

Više slika

Svako ko želi, i može, sebi da priušti trkačku igračku, opredeliće se za nešto što je namenjeno isključivo u te svrhe...

Možda će doterati ulično legalan automobil na stazu ili ipak kupiti čistokrvnog trkača koji pruža potpuno, džentlmensko trkačko iskustvo, kao što je slučaj sa ovim Aston Martin Vantage GT3 trkačkim automobilom iz 2012. godine.

Model koji vidite bio je u vlasništvu generalnog direktora kompanije, koji je iz nekog razloga odlučio da ga proda. Sa šasijskim brojem 001, automobil je dobio sve specifikacije koje su došle u naredne dve godine, a vožen je svega šest sati na trkama od strane vlasnika.

Automobil poseduje V12 motor zapremine šest litara koji izbacuje 600 ks putem šestostepenog sekvencijalnog menjača sa ZF kvačilom, poseduje potpunu FIA zaštitu prilikom prevrtanja, pneumatski priključni sistem, podešavajuće vešanje, a to ga čini potpuno spremnim za širok opseg trkačkih serija ili za jednostavno igranje po okolnim putevima i stazama.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group