Zavirite u budućnost sa AMG hiperautomobilom

Više slika

Više slika

Predviđanje budućih modela može biti veoma zastrašujuća stvar, posebno iz razloga što entuzijasti očekuju konačno pojavljivanje potpuno autonomnih automobila.

Nameće se pitanje, da li ćemo mi i dalje moći da vozimo nakon što autonomni modelu preuzmu primat? Da li će tada biti ikakve poente u superautomobilima visokih performansi, kada ćemo već moći da krstarimo autoputevima u mahunama.

Nadamo se samo da će superautomobili i dalje biti sa nama kako bi održavali brz ritam naših srca, posebno ako postoji mogućnost da će izgledati ovako. Noseći oznaku Mercedes AMG, poslednja studija dizajna digitalnog umetnika Aleksa Imnadze, dizajnera baziranog u Turinu, koji je radio na proektima teoretske forme sa imenima kao što su Jaguar, Bugatti, Lamborghini, Maserati, Ferrari, Alfa Romeo i Porsche.

Ovaj dizajnerski koncept izgleda kao NLO postavljen na nečemu kako mi zamišljamo točkove, njegov dizajn je uglađen i futuristički pristup modelu Silver Arrow. Širok je nizak baš kao što superautomobil mora biti, sa efektom struganja asfalta i vertikalnim finišima u stilu Le Mans prototipova, koji održavaju automobil stabilnim pri velikim brzinama.

"Želimo da verujemo", predstavlja slogan koji je pozajmljen iz nedavno rimejkovane naučno fantastične serije Dosije X. Kada gledamo u digitalne renderinge dizajna namenjenog budućnosti, kao što je ovaj, mi želimo da verujemo takođe...

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group