X-BOW GT BLACK

Kada prvi put dobijete nagoveštaj tame koja je ključni deo novog KTM dizajna, verovatno ćete poželeti da ga provozate – barem jedan krug…


KTM brend konačno je skinuo omot sa svog novog X-BOW GT Black Edition izdanja, tri godine nakon što su predstavili predivni X-BOW GT model, u standardnoj verziji.

Cena ovog specijalnog izdanja, koje je naravno ograničeno, iznosi 100.000 €. Ovaj automobil ima preteći izgled, prednje točkove od 18 inča i zadnje od 19 inča. Takođe, vredi napomenuti crni anodizovani sportski izduvni sistem, koji će vam pružiti zvuk u kom ćete uživati tokom cele vožnje.

Vozačka kabina nudi vam ručno rađena udobna sedišta, sa bojama koje su kombinovane na veoma interesantan način i Black Edition logooima na naslonima za glavu. Takođe, KTM brend je obukao i volan u prefinjenu kožu, dok su poluge menjača i kočnica napravljene od aluminijuma.

Naravno, ovako moćni automobil zahteva multimedijski sistem sa zadnjom kamerom. Centralna konzola ima aluminijumsku značku, kako bi ljudi i na prvi pogled znali da je u pitanju model ograničene edicije.

Inače, ovaj automobil ima unapređeni 2.0 litarski motor sa turbo punjačem, 320 KS i 420 Nm obrtnog momenta. Njegovo vreme ubrzanja je značajno poboljšano, a ima maksimalnu brzinu od 231 km/h.

Samo pet ovih automobila će biti proizvedeno, pa ako želite jedan za sebe, morate da delujete brzo.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group