VW Gen.E izgleda kao Golf iz budućnosti


Volkswagen je predstavio Gen.E model na nedavnom Future Mobility Days događaju održanom u Nemačkoj...

Sa izgledom nalik futurističkom Golf automobilu, koncept poseduje aerodinamički eksterijer skulpturalne karoserije, kvalitetnog vetrobranskog stakla i posebnih aluminijumskih točkova. Koncept takođe poseduje ugrađene brave i monitore umesto retrovizora. Ostale istaknute karakteristike uključuju LED dnevna svetla, unikatne bočne prozore i otvorenu bazu za punjenje ispod znaka na haubi.

Iz nemačkog brenda nisu imali puno toga da dodaju vezano za ovaj automobil, ali su istakli da je postavljen na ultra laganu šasiju koja je dizajnirana radi veće bezbednosti prilikom udara.

Snagu modela obezbeđuje pakovanje baterija koje koriste naprednu tehnologiju litijum-jonskih baterija koje automobilu pružaju opseg od 400 km. Baterije napajaju optimizovan elektro motor za koji je kompanija odbila da pruži bilo koje informacije o performansama.


Jedan od najinteresatnijih aspekata vezanih za Gen.E model jeste činjenica da su njegovi dizajneri radili rame uz rame sa robotima. Kako je iz Volkswagen kompanije objašnjeno, oni su razvili robote koji automatski sastavljaju kablove električnih automobila radi veće preciznosti. Roboti su kreirani kako bi funkcionisali u podzemnim garažama i višespratnim parkinzima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group