VW C Coupe GTE galerija

VW je objavio prve fotografije i detalje C Coupe GTE-a, koncepta sa četvoro vrata za kinesko tržište, koji je možda najava druge generacije modela Phaeton...

 

Studija je dugačka preko 5 metara, što je trenutna popularna veličina luksuznih limuzina. Sama objava nije rekla da je ovo najava novog Phaetona, ali opisuje studiju kao ilustraciju "novog pristupa dizajnu budućih top modela Volkswagena". 

Što se tiče dizajna, C Coupe GTE ima elegantan oblik sa dugačkom haubom, niskim bočnim prozorima. Odlično su se uklopile alu felne novog dizajna, kao i prednja rešetka i LED svetla, a pozadi dupli izduv sa obe strane zadnjeg branika. 

Ovaj model pokreće hibridni sistem koji se sastoji od TSI benzinskog motora i osmostepenog automatskog menjača, a električni motor je intergrisan u modul menjača, dok je litijum jonska baterija pozadi, a moguće je njeno punjenje u pokretu i u mestu. 

TSI motor daje 207ks, a električni motor 122ks. Hibridni pogon ima snagu od 242ks i 500Nm obrtnog momenta, što ovom automobilu omogućava da ubrza od 0 do 100km/h za 8,6 sekundi i da ima maksimalnu brzinu od 232km/h. 

 C Coupe GTE ima električnu autonomiju od 50km, i može da se kreće na električni pogon brzinama do 130km/h. Kombinovana potrošnja je 2,3 litre na 100km.

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group