Volkswagen predstavlja nove koncepte

Više slika

Više slika

Kompanija Volkswagen predstavila je nove koncepte specijalno za SOWO festival koji se održava u Džordžiji...

Počevši sa Jetta GLI Nardo konceptom, kompanija je instalirala Nardo Grey šare i HRE FF01 Flow Form točkove sa Tormac finišima. Dodatne promene predstavljaju ograničen sistem H&R Springs Street Performance vešanja i BFGoodrich G-FORCE COMP-2 A/S gume.

Volkswagen Beetle se verovatno suočava sa veoma neizvesnom budućnošću, ali to nije sprečilo proizvođača automobila da pripremi Beatle Post koncept model. Dizajniran od strane BMX vozača Alise Post, koncept modela Beatle R-Line sastoji se od Habanero Orange eksterijera sa Mr točkovima od 19 inča. Ostale karakteristike uključuju tjunirano vešanje i amortizaciju, kao i mesto za dve GW bicikle na krovu.

Sledeći model jeste Golf GTI RS koncept koji je kreiran od strane Sema Dobinsa koji je kreativni direktor kompanije Vossen Wheels. On sadrži Rocket Bunny opremu za karoseriju, krovni gepek marke Thule i Vossen točkove. Ovaj koncept je takođe opremljen podesivim sedištima, trokrakim sportskim volanom i zadnjim sigurnosnim kavezom.

Golf R Heritage nasleđe deluje daleko manje ekstremno i odaje počast nemačkoj zastavi. Kao rezultat, on poseduje crni eksterijer sa crvenim, narandžastim i žutim akcentima. Dizajneri su takođe ugradili niže vešanje i točkove kompanije Vossen sa BF Goodrich gumama.

Poslednji, ali ne i najmanje važan, jeste Golf Alltrack Country koncept veoma robusnog kombi modela koji poseduje opremu za karoseriju podignutu za dva inča i komplet točkova od 15" obmotanih u pneumatike za sve terene. Koncept poseduje i krovni šatorski sistem, LED osvetljenje i mesta za bicikle koje je kreirala kompanija Trek specijalno za svoje modele, ali, naravno, bicikle drugih proizvođača mogu biti korišćene i odlagane takođe.

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group