Terenac kompanije Jeep za 2035. godinu


2035. godine, autoindustrija će definitivno biti dramatično drugačija od svega što je nama sada poznato.

Nova benzinska i dizel vozila najverovatnije prelaze u električna vozila i potpuno autonomne automobile koji će predstavljati normu. Da li će budućnost predstavljati kraj proizvodnje automobila za prave entuzijaste i ljubitelje klasičnih motora? Verovatno ne, ali što se tiče ovog konceptualnog projekta direktora dizajna kompanije Jeep, on predstavlja terenca ovog brenda i san o tome kakav bi izgled on mogao da poseduje 2035. godine.

Vozilo je insprisano od strane ljudi sa velike socijalne mreže koja prati kompaniju i gaji veliku ljubav prema njenim modelima koji nude beskrajne avanture. Ovaj dizajn bi bio savršen za sve one koji žele da istražuju i istaknu se iz čopora.

Eksterijer koncepta poseduje sve sastojke koji su potrebni za kreiranje veoma sposobnog terenca i uključuje veoma neobičnu prednju i zadnju stranu, veliki razmak od tla, komplet točkova i guma koji izgledaju kao da su došli direktno sa Lunarno rovera i upotrebljeni ponovo na zemlji nakon završene misije.

Unutra, koncept sadrži modifikovani upravljač koji se uvlači u kontrolnu tablu kada vozać prebaci automobil u autonomni mod vožnje, ali i komplet sportskih sedišta.

Baš kao što se nadamo da će trkački fokusirani automobili biti kreirani u budućnosti, smatramo da proizvođači moraju da nastave stvaranje vozila koji su namenjeni ljudima koji vole otvorene terene u dekadama koje dolaze. Ukoliko oni budu ovakvi za 20 godina, svi entuzijasti koji vole džipove mogu biti veoma zadovoljni.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group