Techrules GT superautomobil

Više slika

Više slika

Svi smo svesni činjenica koje su vezane za subjektivnost poimanja lepote, ali verovatno slobodno možemo reći da je većina ljubitelja četvorotočkaša veoma zadovoljna stilom dva Techrules koncept automobila koja su svetu prikazana ranije ove godine.

Za sve one ljude koji su potpuno u toku sa stilskim smernicama, dolaze i više nego lepe vesti o tome da kompanija Techrules razvija planove o kreiranju uličnog GT96 modela, koji bi trebalo da se pojavi sledeće godine u još lepšem izdanju nego što ga je prvobitna dizajnerska studija predskazala.

Kako se može zaključiti iz izjava čelnika ovog brenda, koncept automobil je potpuno spreman i dolazi sa turbinskim pogonskim sklopom koji je razvijan godinama unazad - što čini još većim iznenađenjem to što kompanija nije odlučila da samo malo promeni karoseriju svog superautomobila. Umesto toga, njihovi planovi obuhvataju stvaranje mnogo atraktivnijeg i jedinstvenijeg eksterijera za specijalni GT96.

Šta više, Techrules je na na kormilo projekta doveo nikoga drugog do Đorđeta Điugara. Tako je, istog čoveka koji je kreirao ličnosti modela M1, DeTomaso Mangusta, Iso Grifo, the Lotus Esprit i Maserati Bora - više nego nekoliko velikih imena, sada zaduženog za dizajniranje Techrules, tako da nije ni potrebno spominjati da svi imamo veoma visoka očekivanja.

Sa Điugarom koji dizajnira karoseriju novog GT96 stvari postaju sasvim dovoljno interesantne, ali činjenica da će on uskoro stilizovati i enterijer ovog automobila pruža još više razloga da sa oduševljenjem cenimo ovaj novi turbo model. Pošto je odlučeno da konačni dizajn ima svoj debi na Geneva Motor Show sajmu automobila sledeće godine, to znači da imamo još samo nekoliko meseci da sačekamo kako bismo videli sve sa čime nas Điugara može obradovati. Nadamo se da će konačni rezultat biti neverovatan kao što se to od njega i očekuje.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group