Subaru Impreza koncept

Novi Impreza koncept iz Subarua je način da nam najave sledeću generaciju ovog kompakt modela, ali ono što ovde možete da vidite je daleko od proizvodnog automobila...

 

Subaruu nije strano da predstavi neverovatne koncept automobile koji na kraju dovedu do razočaravajućih proizvodnih modela. Tu je na primer 2013 WRX koncept i 2013 Legacy. 

Ono što bismo mi zadržali sa ovog koncepta na novoj Imprezi, je tradicionalniji oblik hatchback modela, kao i neke stilske detalje kao što su svetla, linija i nešto drugačija rešetka. Subaru takođe tvrdi da je u pitanju najava novog dizajna.

U ovom koncept obliku, ovaj hatchback sa petoro vrata je 4400mm dugačak, 1880mm širok i 1440mm visok, sa osnovom od 2670mm, tako da je nešto kraći, niži i širi od aktuelnog automobila.

Nova 2017 Subaru Impreza je prvi automobil koji će dobiti novu i lakšu Global Platformu, a ovaj model se očekuje da će pokretati"sledeća generacija motora iz Subarua". 

O.r:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group