Subaru BRZ STI Performance

Na sajmu u Njujorku je juče predstavljena nova zver iz Subarua, STI Performance koncept...

 

 

Ovaj model je deo plana Subaru Performance divizije - STI, da uđe na američko tržište i ako nastave ovako ne sumnjamo da će uspeti, pošto je pred vama ozbiljna mašina. 

Jedina loša stvar oko ovog modela je da je u pitanju više proba nego prototip. Treba da predstavlja STI mogućnosti kada su u pitanju inženjerske sposobnosti i tuning deo, a dolazi sa istim trkačkim motorom koji je STI razvio za BRZ Super GT trkački automobil. Pozajmio je i suspenziju, delove šasije i aerodinamička unapređenja sa istog modela. 

Za sada nema zvaničnih informacija koliko snage donosi ovaj model, ali možemo da očekujemo oko 300ks, kao što je slučaj kod BRZ GT 300 modela. 

U budućnosti STI će napraviti više modela koji će biti dostupni na američkom tržištu, sa dodatnim modifikacijama vešanja, performansi, kočionog sistema, šasije i aerodinamike. 

STI je trenutno fokusiran na WRX STI, Forester i BRZ modele. Koriste i S model oznaku na WRX STI modelu, tS na BRZ i Foresteru. Što se tiče modela za američko tržište, tek treba da se utvrde oznake za njihove modele. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group