Sprema se zamena za CC?

Volkswagen predstaje proizvodnju CC modela, a njegovo mesto će da preuzme novi automobil sa imenom Arteon, a ovo je prva skica koja se do sada pojavila...


 

Trebao bi da bude predstavljen na sajmu u Ženevi narednog marta, a u pitanju će biti premijum Fastback model koji će u VW ponudi biti pozicioniran iznad Passata, sa dizajnom koji je viđen na Sport Coupe konceptu prošle godine na istom sajmu. 

Detalja za sada nema, ali nemačka kompanija kaže da će dizajn doneti horizontalnu prednju rešetku, koja će se širiti prema trodimenzionalnim LED svetlima. 

Prozori će biti bez rama, a očekuje se gepek slično kao kod modela A7 Audi i Škode Superb, umesto tradicionalne postavke. 

Za više od toga, moraćemo da sačekamo. Dizajner eksterijera Tobias Sulhmann je obećao da "Na prvi pogled, Arteon izaziva entuzijazam svojim eskpresivnim dizajnom. Posle će vas oduševiti praktićnošću". 

Nakon premijere, koja je za nekoliko meseci, očekuje se lansiranje ovog modela na tržište tokom narednog leta. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group