Serija 1 sedan koncept

Više slika

Više slika

BMW se polako priprema za dodavanje još jednog modela u ponudu, sedan verzije automobila serije 1, ili 2, a koji nam najavljuje koncept koji su prikazali na sajmu u Guangzhou u Kini...

 

Ovaj automobil će biti direktan rival modelima kao što su Mercedes CLA i Audi A3 sedam, a baziraće se na istoj platformi sa pogonom na prednje točkove, kao i aktuelna serija 2 Active Tourer i sledeća generacija serije 1. Očekuje se i da BMWov XDrive pogon na sve točkove bude ponuđen kao opcija. 

Za sada nije jasno da li BMW planira da ponudi dve verzije, po jednu za seriju 1 i seriju 2, kao što je urađeno sa serijo 3 i 4, ali za sada je na testiranju uhvaćen samo model za koji se veruje da je sedan verzija serije 1. Takođe, isti taj model je izgledao kao "mekša" verzija koncepta koji možete da vidite na slikama. 

" BMW Concept Compact Sedan prikazuje potencijal koji vidimo u malim sedan vozilima", rekao je direktor dizajna BMW Grupe, Adrian van Hooydonk. "Ne samo da vozaču i putnicima omogućava dovoljno prosotra, već donosi i sportski ugođaj koji očekujete od BMWa i eleganciju koju inače imate samo u većim modelima. Kvalitet i vrednost  BMW Concept Compact Sedana je jasan signal o našim premijum namerama sa ovim automobilom". 

BMW nije otkrio detalje o motorima, ali proizvodni model sa pogonom na prednje točkove bi trebao da ponudi slične motore kao serija 2. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group