Rolls Royce 103EX Concept

Više slika

Više slika

Rolls Royce je predstavio svoj autonomni koncept 103EX u Santa Monici, u Kaliforniji...

 

Napravljen je da prikaže kako RR vidi svoju budućnost, a u pitanju je autonomni prevoz za ultra bogatu klijentelu, koja je inspirisana modelima iz istorije ove kompanije. 

"Sa ovim konceptom smo se potrudili da ne idemo previše u prošlost", rekao je Giles Tayler, direkor dizajna. "Želeli smo da budemo što inovativniji, a da u isto vreme predstavimo dizajn istoriju ovog brenda". 

Koncept implementira "Voice of Eleanor", koji je asistent vozaču i šofer. Eleanor je povezan sa svakim aspektom vozača i njegovog života, kao i okruženja, pa dostavlja svoje putnike bezbedno do destinacije. 

Kabina je nazavana "Grand Sanctuary", a napravljena je ručno kako ste i mogli da očekujete, od najskupocenijih materijala. Jednostavna i elegantna atmosfera pomaže da pretvori kabinu u savršeno okruiženje. 

Koncept pokreće električni motor, pošto kako i sam RR kaže, veliki V12 motori verovatno neće naći svoje mesto u budućnosti.

O.r:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group