QX30 Crossover Concept

Ovo su prvi kadrovi novog QX30 koncepta, crossover, u pred proizvodnoj formi, koji će se praviti pored Q30 hatchback modela, kasnije ove godine...


 

Infiniti kaže da je QX30 koncept dizajn vizija "koja će inspirisati nove premijum crossover modele koji gađaju novu generaciju premijum korisnika".

Automobil ima poseban pristup dizajnu, koji "ide dalje od praktičnosti i komfora koji se očekuje u ovom segmentu". Drugim rečima, verovatno neće biti praktičan kao rivali. 

QX30 kombinuje linije kupea sa izgledom i pozicijom sedenja iz crossovera. "QX30 koncept je urbani istraživač koji je kući i u gradu i na otvorenom putu", kažu u saopštenju za medije. 

Zadnji deo izgleda slično kao Q30 koncept koji je otkriven 2013. godine na sajmu u Frankfurtu. Q30 studija je u ono vreme bila opisana kao kombinacija dinamičkog dizajna i sportskog osećaja koji daje kupe, prostornosti hatchback modela i stava crossovera.

Prema svemu ovome, pretpostavljamo da kupci neće moći lako da raspoznaju razlike između Q30 i QX30, koji će deliti i istu MFA platformu koja dolazi iz Mercedesa. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group