Porsche Panamera Sport Turismo debituje u Parizu

Bilo je navoda da dolazi, a sada je i zvanično da poslednja generacija Porsche Panamera modela dobija i Sport Turismo verziju, koja će debitovati na sajmu u Parizu...

 

Novi oblik karoserije će napraviti od Panamere shooting brake verziju, sa linijom krova koja bi trebala da bude produžena i sa drugačijim zadnjim prozorom. Kao što ime govori, ovaj model će biti proizvodna verzija Panamera Sport Turismo koncepta koji je predstavljen još pre 4 godine, 2012. na sajmu. 

Model dolazi sa dosta detalja koji su isti kao kod nove Panamere. Oblik je donekle promenjen pa je krov pljosnatiji i sa manje linija, a tu je i spojler. Porsche može jasno da postavi razliku između ovog i standardnog modela, tako da nema razloga da se koncept mnogo menja. 

Čovek koji je preneo ove vesti, je direktor proizvodnje Panamere, Dr Gernot Dollner, koji kaže da proizvodnja Panamera Sport Tursimo modela počinje odmah nakon debitovanja u Parizu.

O.r:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group