Počinje proizvodnja prvog Lexus terenca

Više slika

Više slika

Kompanija Lexus je potvrdila na tekućem sajmu u Ženevi, da će postaviti svoj futuristički koncept UX krosovera na proizvodnu traku.

Prvi put predstavljen prošle godine u Parizu, UX poseduje veoma inovativan dizajn i kao što se dugo očekivalo, možemo da vidimo zvezdu dana, ali za sada nije poznato koliko će se ona razlikovati od trenutnog koncepta.

Razgovarajući sa članovima medija u Ženevi, glavni potpredsednik Lexus International Joširo Sava, izjavio je da će model igrati veoma važnu ulogu u japanskoj kompaniji i nastojaće da privuče mlađe kupce.

„Osim IS i malog automobila CT, vlasnici Lexus modela u proseku prelaze ozbiljne godine kada se radi o vrhunskim klasama i visokoj lojalnosti. Privreženi korisnici gotovo uvek menjaju automobil, ali istovremeno njihova starosna granica raste. Međutim, od ove godine, mi pokušavamo da se obratimo kupcima koji spadaju u mlađi deo populacije. Sa druge strane se trudimo da privučemo te mušterije, kako bismo na najlakši način promenili naš dizajnerski put.“

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group