Ovakav Jaguar kupe bi bio san svakoga od nas

Više slika

Više slika

Kreiran kao duhovni naslednik legendarnog modela Jaguar E – Type, trenutni F – Type se može smatrati jednim od najlepših automobila na tržištu.

Međutim, ukoliko brend odluči da stavi kupe kao što je ovaj u proizvodnju, verujemo da će svi zaboraviti sve o modelima serije F – Type.

Stvoren od strane dizajnera Minola Patrisa i Maksenca Teksiera, vozilo je zapravo nazvano C – Xonca i izgleda apsolutno nevertovatno iz svakog ugla iz kog pogledate, prisvajajući mnogo uglađeniji dizajn od F – Type modela i ugrađujući u sebe brojne elemente futurističnog dizajna.

Kada se gleda spreda, C – Xonca ne uključuje bilo kakvu mrežu hladnjaka i umesto nje poseduje jedan veliki usisnik vazduha smešten na samoj bazi branika. Ovaj koncept dalje uklapa par veoma uskih LED farova i prednjih školjki koje uključuju komplet predivno skulpturisanih rubova točkova i krila.

Vrata ovog modela takođe poseduju i veoma intrigantan dizajn koji deluje kao da se otvara nalik vratima galebova krila, ali se ujedno produžavaju iz prostora prednjih točkova čak do zadnjih točkova. Ova vrata zatim veoma smisleno teku unutar krova sve do štop svetala.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group