Opel Grandland SUV koncept

Nakon što su najavili da će njihov najnoviji crossover model biti nazvan Grandland X i da će prema tizeru biti drastično veći od već potvrđenog modela Crossland X, bilo je pitanje vremena kada će neko napraviti skicu ovog modela...


 

Ovde imamo jednu skicu Grandland modela X, koju je napravio RM Design, koji je očigledno obratio dosta pažnje na krov i linije C stuba, koji su prikazani prošle nedelje u tizer videu. 

Kao i u videu, skica prikazuje isti dizajn oko antene, osim same antene, kao i linije krova koje se čine kao da su identične sa onima koje se vide na slikama koje je prikazao Opel. 

Pored ovih detalja, ovaj automobil ima sve stilske elemente koje možete da očekujete od Opela, dosta detalja sa modela Astra, što bismo i mogili da očekujemo. 

 

 

Osim spekulacija, ono što se zna je da će Grandland X stići na EMP2 platformi, sa dosta aktivnih modernih sigurnosnih sistema, kao što su automatska svetla, park assist, adaptive cruise control, active safety brake i drugi. Što se tiče pogona, možemo da očekujemo nekoliko turbo motora, povezanih ne šestostepeni manuelni i automatski prenos. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group