Novi VW-ov kupe koncept

Ovo su prve zvanične skice dizajna novog kupea koji nam stiže iz Volkswagena, a biće predstavljen sledeće nedelje u Ženevi...

 

 

VW nije još uvek otkrio ime ovog koncepta, niti dodatne detalje, ali su rekli da je ova studija sa četvoro vrata veća od aktuelnog CC modela.

Za sada nije jasno da li je u pitanju novi CC koji će biti značajno većih dimenzija od svojih prethodnika, ili je u pitanju u potpunosti novi model koji će bit za klasu iznad CC-a. 

 

 

Prema kompaniji ovaj model dolazi sa novim dizajnerskim pravcem za ovaj brend, a skice prikazuju dinamičniji profil, veću prednju rešetku, koja će verovatno biti preneta i na sve ostale nove modele iz VW porodice, sa oštrijim farovima i zadnjim svetlima. 

Studiju pokreće hibridni pogon koji se sastoji od TSI motora i dva električna motora sa pogonom na sva četiri točka. Više detalja možete da očekujete posle premijere u Ženevi.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group