Novi Peugeot Instinct koncept


Fotografija koju vidite predstavlja veoma futuristističan koncept kompanije Peogeot koji će biti premijerno prikazan na sajmu automobila u Ženevi.

Za sada koristimo isključivo pronađene informacije koje su procurele u javnost, ali kada se radi o novitetima u automoto industriji uvek možete uzeti ono što želite, uz cenu, naravno, koja uključuje i ovaj dizajn i sve moguće pogodnosti koje uz njega dolaze.

Pored veoma mišićave estetike karoserije, koja može i ne mora biti prevedena u buduće Peugeot modele, pravo je čudo što ovaj model ne pokreće neki dodatni tip električnog pokretačkog sklopa.

Enterijer takođe nudi uvid u ono što franscuski proizvođač vidi kao karakteristike komfora, konektivnosti i ergonomičnosti, ali za sada, mi dobijamo samo ovu fotografiju eksterijera.

Pored izvanrednog stila, čiji je veliki deo homogena prednja maska, možete takođe primetiti velike DRL linije koje idu duž bočnih strana vozila i retrovizore koji umesto ogledala poseduju kamere. Što se tiče točkova, oni sadrže inovativnu vrstu dizajna sa monokrakom koji se u uvojima širi na četiri strane.

Instinct koncept će biti predstavljen u Ženevi, pored modela Peugeot 5008 i Partner Tapee Electric, koji takođe na ovom sajmu automobila imaju svoje svetske premijere.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group