Novi Mercedes pikap

Dolazak prvog modernog pikap modela iz Mercedesa je skoro tu, a Nemci su nam prikazali donekle kako ovaj automobil izgleda u pred-proizvodnoj formi...

 

Ukoliko niste obratili mnogo pažnje na prvu i poslednju sekundu videa, onda vam je oprošteno što ste pomislili da je ista ekipa razvijala ovaj model, koja je radila i Mercedes AMG GT.

Za sada nije poznata nomenklatura ovog modela, koji može da dobije ime GLT, ili X-klasa, ali je primetna agresivna prednja maska koja podseća na AMG modele, odličan set točkova i nešto što liči na zadnji difuzor. Na nekim fotografijama ćete biti ubeđeni da gledate Nissan Navaru, što i nije iznenađenje, pošto su ova dva brenda radili zajedno na razvoju ovog modela. 

Mercedes je obećao da će svojoj verziji Navare dati premijum enterijer, kao i novo podešavanje vešanja, a očekuju se i drugi motori, pored onih koje već nudi Nissan. 

Ovaj model će se praviti u Španiji i Argantini u fabrikama koje poseduje Daimler, ali i Renault-Nissan, a prodavaće se od početka naredne godine u Evropi, Austrailiji, Južnoj Africi i Latinskoj Americi. Za sada nema planova da se ovaj automobil ponudi u Severnoj Americi, ili Aziji. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group