Novi koncept serije 7

BMW je otkrio novi koncept automobil danas u Kini, na sajmu u Pekingu, koji najavljuje budućnost serije 7...

 

BMW je potvrdio da je u pitanju nova serija 7 i da nema priče o seriji 9 kako se do sada špekulisalo u medijima. 

Sa futurističkim ekterijerom, podseća na Pininfarinin Gran Lusso V12 Coupe, sa masivnom prednjom maskom, koja se iskomentarisana sa rečima da uskoro neće biti mesta za farove ako nastavi da raste ovakvom brzinom. Enterijer je kompletno nov sa detaljima od drveta, kože i karbona.

U zadnji deo automobila se ulazi kroz vrata koja se kontra otvaraju i nudi obilje prostora za dvoje putnika. Putnici imaju dostupne tablete, stolove na izvlačenje i zasebna sedošta. Napred, vozača čekaju ček tri displeja i centralna konzola sa novim iDrive kontrolerom. 

Mnoštvo novih tehničkih detalja je pristuno, kao što je prikaz informacija vozaču direktno na šoferšajbni, Laserlight farovi, nova LED zadnja svetla...

"Koristimo vizionarske koncepte kao što je ovaj BMW Vision Future Luxury da prikažemo kuda idemo u budućnosti, ali i da dobijemo inspiraciju i motivaciju", rekao je šef dizajna u BMWu Karim Habib. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group