Nissan Vmotion 2.0 koncept

Više slika

Više slika

U Detroitu je otkriven Novi Nissan Vmotion 2.0 koncept, za koji kompanija tvrdi da sgnalizira budućnost dizajna sedan modela i pravca koji oni žele da preuzmu.

Sve što možemo reći jeste da, Nissan svakako mora ići u tom pravcu i nikako drugačije. Prednjim delom automobila dominira V-Motion arhitektura koja se može videti u modelima kao što su Nissan Murano i Maxima, ali novi koncept pomera dizajn dalje formirajući trodimenzionalne oblike na svojoj površini.

Ostatak karoserije je okarakterisan fluidnim i snažnim linijama, plutajućim krovom oblim zadnjim vetrobranskim staklom i zadnjim vratima koja se otvaraju na supratnu stranu. Vmotion 2.0 takođe sadrži i autonomnu vozačku tehnologiju, a iz kompanije Nissan tvrde da prednji amblem svetli kada je automobil u ProPilot modu.

Koncept je finiširan u toploj, srebrnoj boji, sa bakarnim detaljima, koji poslednjem konceptu sa četvoro vrata kompanije Nissan pružaju dinamičan, ali veoma prikladan izgled. Bakarna je veoma dopadljiva boja u mnogim segmentima industrije, uključujući i modu, proizvodni i enterijerni dizajn. Nissan je želeo da predstavi nijansu i naznake bakra dok se meša sa drugim materijalima kao što su satinsko srebro i hrom.

Unutra, kabina ugošćuje četiri razdvojena sedišta, dok kontrolna tabla sadrži dizajn "jedriličarskog krila" u koje su integrisani instrument tabla i informativno zabavni sistem namenjen vozaču i suvozaču.

Iz kompanije Nissan nisu želeli da potvrde da li je Vmotion 2.0 koncept zaista preteča sledeće generacije Altima modela ili nije, ali automobil je dugačak 4.860 mm, 1.890 mm širok i 1380 mm visok.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group