Najneverovatniji Lamborghini koncept do sada

Više slika

Više slika

Do sada smo imali priliku da vidimo neverovatne koncept modele autmobila slavnih proizvođača, ali ovo je jedan od onih koji definitivno zaslužuju da dosegnu fabričku traku...

Koliko god da su serije Huracan i Aventador besprekorne, koncept, kao jedinstvena kreacija, i ograničene serije superautomobila koje dolaze iz pogona kompanije Lamborghini, ipak predstavljaju neke od najekstremnijih varijanti. Ovde je reč o automobilima kao što su Veneno, Sesto Elemento, Egoista i Aventador J, neverovatnim kreacijama koje zajedno sa ovim novim konceptom izgledaju savršeno trideset godina od danas u budućnosti.

Ovaj model je nazvan Bandido i predstavlja proizvod zajedničkih napora mauturanata studija dizajna Fernanda Pastrea Fertonania, koji je radio eksterijer, i Jangzana Kanga, zaduženog za kokpit. Kako bi kompletirali projekat za, nikoga drugog do odeljenja za dizajn brenda Lamborghini, mladići su konkurisali kao najbolji u svojoj klasi milanske škole dizajna Scuola Politecnica di Design.

Ovaj automobil poseduje vrhunsku sportsku karoseriju i dizajniran je kako bi se savršeno uklopio sa karbonskom šasijom, ali ne i putničkom ćelijom kao kod modela Aventador, već je namenjena čitavoj dužini vozila, dok su na nju montirani svi aerodinamični elementi i pokretni sistemi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group