Mogući rival BMW X5 modela

Više slika

Više slika

Prema izveštajima koji su potvrdili da će kompanija Genesis predstaviti koncept terenca tokom sajma u Njujorku, GV80 je sada tu kako bi potvrdio glasine tačnim.

GV80 Concept predstavlja prvi projekat brenda koji se zasniva na raznovrsnom i luksuznom terencu, koji može da ostavi jak utisak na drumu, dok takođe poseduje i veoma prostran enterijer opremljen tehnologijama koje su namenjene uživanju putnika.

Kako bi svoje korisnike prebacio sa tačke A na tačku B, GV80 Concept koristi poslednju hibridnu tehnologiju opremljenu hidrogenskim gorivnim ćelijama električnih baterija, a kompanija Genesis je odlučna u tome da nastavi proučavanje prednosti ovakvih alternativnih sistema pogona zbog njihove primene u budućim modelima.

U terminima estetike, GV80 Concept je obeležen svojim proporcijama, predivno izbalalnsiranim sa dominantnim površinama, predstavljajući sofisitciranost i funkcionalnost. Drugim rečima, on deluje kao modelar terenac koji je Genesis želeo da proizvede.

Prednji deo automobila sastoji se od prepoznatljive Genesis maske hladnjaka, koja zajedno sa širokim setom horizontalnih četvorodelnih grafičkih farova pomaže ovom terencu da istakne značajno svoje prisustvo na putu. Veoma brižno kreiran izgled takođe otkriva aerodinamičan prednji spojler dizajniran kako bi kanalisao vazduh putem precizno projektovanih otvore oko prednjih točkova i bočnih strana automobila.

Zadnji deo se sastoji od uskih kockastih štop svetala koja se protežu ka bočnim panelima. Dizajn štopaljki je veoma jednostavan i postignut je zahvaljujući laserskoj tehnologiji optičkih vlakana, koja je takođe proizvela i unikatan šablon svetlosti u kome će svi vlasnici modela uživati. Eksterijer uključuje parabolične linije dizajna, velike branike, alu felne od 23 inča, elektronske brave smeštene ispod linije brazde na vratima kako bi aktivno učestvovale u uvećavanju aerodinamičnih performansi i vizuelnih jednostavnosti.

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group