Mogući izgled sledećeg VW lepotana


Postoje određene glasine unutar VW grupacije, da nemački brend radi na tome da izbaci karavan verziju dolazećeg modela Arteon, ali niko nije precizirao kako će taj model izgledati...

Reinterpretacija koju možete videti pripada glavnom automoto manipulatoru Teofilusu Činu. Njegov poslednji rendering u osnovi uzima poslednji kupe sa četvoro vrata i spaja ga sa određenim elementima sa modela Passat Estate, dok istovremeno dodaje stilske karakteristike krova i čiste linije ovog zadnjeg dela sa istog modela, zajedno sa širim felnama i aluminijumskim dodatcima.

Arteon Shooting Brake možda nikada neće zaživeti nakon svega, ali, produkciona verzija kupea sa četvoro vrata dobija priliku da zasija za nekoliko meseci, tokom 2017 Geneva Motor Show i dolazi kao zamena za CC.

Kupe je baziran na MQB arhitekturi koja je korišćena kao baza u velikom broju novih vozila kreiranih pod kišobranom kompanije Volkswagen, uključujući i poseldnji Euro-spec Passat i dolazi u ponudi zajedno sa širokim opsegom benzinskih i dizel jedinica.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group