Mercedes napada Teslu

Na sajmu u Parizu koji se održava ove nedleje, Mercedes će prikazati futuristički prikaz modela koji će izaći na crtu Tesli, kao električni crossover automobil...

 

Kako bi se spremili za premijeru, Nemci su objavili prvu najavu ove, za sada, neimenovane studije u kratkom videu koji naglašava neke od delova eksterijera i enterijera crossovera. 

Mercedes je pre nekog vremena objavio da ovaj automobil "konkretna vizija nove generacije vozila koja se pokreću na baterije", bez ulaženja u dodatne detalje. 

Koncept, za koji se veruje da će koristiti sve aerodinamične detalje koji su prikazani na prošlogodišnjem konceptu Intelligent Aerodynamic Automobile - IAA, će dovesti do proizvodnog modela sa autonomijom od oko 500 kilometara, koji bi trebao da se pojavi na tržištu 2019. godine. SUV če napasti Tesla Model X, kao i dolazeće modele iz Audija i Jaguara. 

Ovo će biti prvi električni automobil u seriji koja je trenutno u razvoju u Mercedesu, a koja će obuhvatiti i luksuzni sedan model, spreman da izazove Tesla Model S. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group