Lamborghini Matador - najava naslednika?

Ova stilska vežba ima za cilj da prikaže kako bi mogao da izgleda sledeći hit automobil iz Lamborghinija...

 

Nazvan je Matador i rad je švajcarskog dizajnera Timona Sagera, koji je napravio prednji deo koji nas podseća na Huracan, zajedno sa krovom koji je kompletno od stakla, zadnjim kamerama koje menjaju retrovizore, a sve to u paketu koji je kompaktan. 

Pokušaj da se pogodi šta se sprema kao naslednik Aventadora nije lak, a poslednji superatuomobil je možda poslednji svoje vrste, pošto ga pokreće atmosferski 6.5 V12 u segmentu kojem dominijiraju turbo motori. 

Od prethodnika Murcielago-a, koji se proizvodio devet godina, pa Aventadora koji je predstavljen 2011. godine u Ženevi, zamena za Huracanovog većeg i skupljeg brata se očekuje tek krajem ove decenije. 

Sant Agata Bolognese sada ima drugi fokus, potpuno drugačiji model, Urus. SUV koji će postati treći model u ponudi iz Lamborghinija, se očekuje da debituje 2018. godine i deliće osnovu sa Bentley Bentayga i Audi Q7 modelima. 

O.r:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group