Lada XCode koncept

Više slika

Više slika

Rusi dalje unapređuju ponudu Lade sa novim XCode konceptom koji je prikazan na sajmu automobila u Moskvi...

 

Proizvodnja bi trebala da krene naredne godine, a studija prikazuje mali SUV model koji napada kupce modela Nissan Juke i nosi moderni izgled, sa X potpisom sa strane. 

Kompanija je odlučula da ne otkriva detalje o ovom modelu, ali prenose da dolazi sa "nekoliko novih rešenja, kao što je novi turbo motor i pogon na sve točkove, kao i platforma Lada Connect, što mu omogućava da upravljate auotmobilom preko telefona, kao i budućnost cloud servisa kod automobila". 

Ovaj koncept se pridružuje u Moskvi Vesta Cross konceptu, koji je vozilo sa četvoro vrata, opremljen sa zaštitom za nešto laganiju off road vožnju. Prvi put je prikazan 2015. godine. Tu je i Vesta SW Cross koncept. 

Pored ove dve Veste, tu je i Vesta Sport, koja ima trkački stil i spolja i unutra. Model je opremljen sportskim vešanjem, koje je napravljeno kroz iskustvo Lada tima u trkama širom sveta, kao što je WTCC, kako objašnjava kompanija. 

Poslednji su dva XRay koncepta, XRay Cross,za off road avanture i XRay Sport koncept sa spuštenim veštanjem i dodatnom snagom. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group