Koenigsegg Utagera Concept

Nakon što je dizajnirao Aston Martin DB11 i Koenigsegg Legera modele na kompjuteru, momak od 15 godina, Jennarong Muengtaweepongsa, je prikazao svoj poslednji rad na sajmu u Tajlandu...

 

Pogledajte Koenigsegg Utageru, koji nije "mali" Koenigsegg kao što je Legera. Ovo je zamena za model Agera i u pitanju je napravljeni model, a ne kompjuterska skica.

Mladi dizajner je radio na ovom projektu prethodna tri meseca i pre nego što je stigao do sajma, imao je priliku da upozna neke od najgenijalnijih dizajnera iz automobilskog sveta, kao što su Chris Bangle, Giorgetto Giugiaro i Walder De Silva.

I dok je Legera koncept bio odličan, ovaj model je prešao i te granice. 

Utagera može da se prevede sa norveškog kao nagli pokret, što je odgovarajuće za ovaj automobil sa svojim futurističkim izgledom. 

Christian von Koenigsegg bi pametno odigrao ako bi ovog mladića pozvao da radi za njih, pošto ovakve talente treba što pre spremati za velika dela u budućnosti. 

Što se tiče performansi, da je ovo stvarni automobil, dolazi bi sa mnogo više od 1000PS, što bi i za Bugatti Chiron bio ozbiljan konkurent. 

O.R

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group