Kako Renault zamišlja luksuzni šatl

Više slika

Više slika

Renault je predstavio svoj novi Trafic SpaceClass, luksuznu verziju kombija koja je namenjena profesionalcima i privatnim mušterijama…

Ovaj kombi je zvanično debitovao juče na Kanskom Filmskom Festivalu, a sadrži hromiranu rešetku, obojene branike, SpaceClass logoe na prednjem krilu, sjajne crne detalje, točkove od 17 inča i ekskluzivnu Comet Grey farbu.

Sa dovoljno mesta za devet osoba u svom enterijeru i modularnim dizajnom drugog i trećeg reda sedišta sa više od 50 mogućih konfiguracija, ovaj model nudi vrhunsku prostranost i komfor, kako kažu iz Renault brenda.

Ekskluzivni kožni tapacirunzi, individualne LED lampe za čitanje, klimatizacija i zatamnjeni zadnji prozori su neke od pogodnosti koje će putnici sigurno ceniti, uz činjenicu da se ovaj kombi može transformisati u pokretnu kancelariju sa sedištima koja se rotiraju, što je deo Signature Pack varijante.

Putnici na prednjim sedištima će sigurno primetiti interesantnu kontrolnu tablu, hromirane i sjajno crne inserte, izobilje pregrada, volan obmotan kožom i MediaNav Evolution ili R-Link Evo informaciono zabavne sisteme.

Zvanično, Renault lansira novi Trafic SpaceClass u septembru na odabranim evropskim tržištima, a i cena će biti dostupna u tom periodu.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group