Kako 2017 BMW 5 izgleda u GT i M5 GT formi


Bilo da se zamena BMW serije 5 GT zove serija 6 GT ili ne, definitivno će biti uglađenija i mnogo atraktivnija verzija ovog modela automobila.

Bazirano na špijunskim slikama koje su procurele u javnost, jasno se može primetiti da će automobili nove generacije imati veliki prtljažnik i mnogo elegantniju liniju krova, iako poseduju mnogo agresivniji profil koji bi ih trebao konačno transformisati 5/6 seriju GT od vizuelno praktičnog automobila do vizuelno dinamičnog, ako pretpostavimo da će izgledati kao ovi renderi koje je uradio X-Tomi.

Dok njihov oseg motora uključuje turbočardžere sa četiri i šest cilindara - benzinske i dizel jedinice - kao i priključne hibride, koji u slučaju da padnu šaka M diviziji, mogu pretvoriti nove verzije modela u nešto što će definitivno biti vredno svih onih koji su oduvek želeli mnogo praktičniji M5. Međutim, ovo nije nešto oko čega moramo gubiti dah.

Iz daljine deluje kao da gledamo u uvećanu interpretaciju serije 4 GC, pre nego u seriju 5 GT, ili je ipak naša ideja u značajnoj meri bazirana na originalnom automobilu. S obzirom na to kako je ovaj poslednji dočekan i prihvaćen od strane javnosti, ovo je svakako značajno poboljšanje.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group