Jeep Grand Wagoneer

Pojavili su se novi detalji o modelu Jeep Grand Wagoneer, SUV vozilu sa sedam sedišta za koji Mike Manley, direktor, kaže da će u prodaju krenuti tokom 2018. godine...

 

Zamišljen je kao rival Range Rover modelima, a prodavaće se i u Evropi, Manley je rekao u Ženevi, dodajući ponuda motora, kao i cene tek treba da se formiraju. 

Očekuje se da će Jeep Grand Wagoneer deliti dosta komponenti sa doalzećim Maseratijem Leventeom. Ukoliko se ovo pokaže kao tačno, Jeep bi mogao da uzme i neke od motora iz Maseratijevog crossovera, kao što je 3.0 V6 dizel i turbo 3.8 V8 benzinac.

Jeepova odluka da krenu sa luksuznijim modelima je povećanje potražnje Grand Cherokee modela sa punom opremom i svim dodacima, što otvara vrata modelu iz višeg ranga. Jeep je dokazao da može da operiše u tržištu preko 45 000 dolara u Americi, ali sada imaju samo jedan model koji ima cenu u rangu od 60 000 dolara, a to je Grand Cherokee SRT. 

Mike Manley je potvrdio i da će Jeep lansirati SUV u C segmentu sledeće godine, koji će se prodavati globalno, a zameniće Compass i Patriot modele. Kompaktni SUV će ponuditi verzije sa pogonom na dva i četiri točka. I dalje nema dodatnih informacija, a Manley iz njemu poznatog razloga nije hteo da otkrije više ništa. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group