Jannarelly Design-1 uvek spreman da zagreje srca

Više slika

Više slika

Roudster modeli nisu uvek kabrioleti, jer je veoma često čvrst krov potreban kako bi se prekrila kabina, bilo da je kreiran od vlakana ili čvrste strukture.

Jannarelly, kompanija u razvoju poreklom iz Dubaija, ide sasvim drugačijim putem i dizajnira svoje roudster modele koji ne poseduju slična zatvaranja, sa potpuno suprotnim izgledom, koji neodoljivo podseća na prototipove i koncepte modela iz sedamdesetih godina prošlog veka.

Osnivač kompanije, Antoni Janareli, bio je odgovoran za ovu, više nego inovativnu ideju, koja je vešto implementirana u novi Design-1 njegovog brenda Jannarelly Automotive. Veoma upadljiv sportski automobil koji možete videti u galeriji, sadrži čvrstu strukturu krova koja zapravo naginje napred, ostavljajući snažnu impresiju na svakoga ko se usudi da bliže pogleda.

Ali, ne brinite, ulazak u ovaj zadivljujući automobil nije nimalo težak koliko deluje. Vrata funkcionišu nezavisno od bočnih stakala, što omogućuje podizanje ostatka same krovne konstrukcije. Istina je da celokupan ovaj sistem može postati pomalo iritantan onda kada počne kiša, ali to je samo jedna malena mana koju bi svako bio spreman da ignoriše.

Vetrobransko staklo je takođe na mestu, komplemetirano okruženjem kreiranim od ugljeničnih vlakana. Jannarelly Design-1 automobil nije namenjen tome da bude mašina za svakodnevnu upotrebu, što verovatno može objasniti zašto je estetika bila mnogo važniji faktor prilikom stvaranja dizajna automobila kao takvog.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group