Isprobajte GEU

Sigurno se sećate Italdesign GEA koncepta koji je prikazan u Ženevi...

 

Ovakve linije se teško zaboravljaju kada ih jednom vidite. 

Jedno od pravila sa koncept automobilima je da kratko traju. Nakon što ih naprave i predstave javnosti, uglavnom se zatvaraju i više nikada ne ugledaju svetlost dana. Ne i ovaj automobil...

Prema navodima, GEA je viđena na ulicama Milana. I u pravu su. Ovaj koncept je deo Italdesign kampanje, u kojoj možete da osvojite posetu sedištu Giugiaro-a, kao i da provozate ovu mašinu. 

 

 

Pravila su jednostavna, treba da se slikate sa ovim automobilom kada ga sretnete u Milanu i da okačite na neku od popularnih socijalnih mreža uz hashtag #GEAtaggati. Ukoliko vam je problem da dođete do Milana, nažalost nema drugog načina, osim možda da se zaputite to Turina i Berlina, gde će ovaj automobil stići u narednom periodu. 

Nismo sigurni kako će test vožnja proći, pošto bi četiri električna motora koja pokreću ovaj automobil trebala da daju ukupno 764 konjske snage, a da ne pominjemo što automobil postaje autonoman jednim pritiskom dugmeta. U svakom slučaju, srećnik koga budu izvukli će imati o čemu da priča. 

 

 

Wolfgang Egger, bivši dizajner Audija, je uradio GEU i uradio je odličan posao. Jedina zamerka bi možda bile ogromne 26oinčne felne, koje bi se bolje uklopile da su manje. Automobil dolazi i sa Audijevom Laserlight tehnologijom, a to je jedna od mnogo prednosti kada vas kupi VW - dobijate gomilu tehnoloških unapređenja. 

O.R:

 

 

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group