Honda S660 GARU koncept vozilo

Više slika

Više slika

Jedan od automobila koji je imao svetsku premijeru na tekućem sajmu automobila u Tokiju jeste Mugen GARU, koncept verzija S660 roudstera srednjeg motora kompanije Honda.

Mugen, trkački i tjuning ogranak kompanije Honda, nije objavio nikakve informacije o modelu GARU, ostavljajući da slike govore same za sebe.

Po njihovom izgledu, jedini delovi eksterijera modela S660 roadster koji deluju nepromenjeno jesu farovi, štop svetla i kvake na vratima, dok je svaki pojedinačni panel vešto prilagođena kreacija.

Ovaj automobil možda ne leti kao ptica, jer se u njemu nalazi motor od troklipaša sa 0,66 litara zapremine i turbo punjenjem iz modela Honda S660, koji je matiran na 63 ks u fabričkoj varijanti, ali GARU svakako izgleda prelepo zahvaljujući širokoj Mugen karoseriji ulepšanoj sa delikatnim felnama koje popunjavaju krupne rubove točkova.

Nismo sigurni da li su dizajneri kuće Mugen namerno to uradili ili ne, ali, ne možemo, a da ne primetimo da prednji deo GARU modela poseduje više od nekoliko sličnosti sa prednjom stranom modela Bugatti Veyron.

Mugen nije objavio nikakve planove za proizvodnju, ali ovakve kreacije su obično limitirane na sajmove.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group