Giulia Kupe

Alfa Romeo Giulia QV još uvek nije stigla na ulice, ali je popularnost novog italijanskog modela i dalje u punom jeku...


 

To uvek sa sobom nosi i armiju poklonika koji bi voleli da vide svog novog lljubimca u različitim verzijama, a i one koji mogu da im omoguće tako nešto. YesiDESIGN je napravio ovaj automobil sa širokim body kitom Rocket Bunny. 

Pored lukova iznad točkova, tu su i odlični detalji sa strane, kao i nešto izmenjen prednji deo sa novim, nižim prednjim spliterom i mat crnim detaljima, a i širinom koja bi postidela i DTM automobile. Tu je i veliki spojler na gepeku i set širokih točkova. 

Kao što verovatno primećujete Giulia se ovde pojavljuje kao kupe, iako verzija sa dvoje vrata još uvek nije potvrđena. Ukoliko je verovati nezvaničnim izvreštajima, ovakva verzija nas očekuje nešto kasnije, kako bi se uhvatila u koštac sa modelima kao što je BMW serije 4. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group