Giulia - još dva dana, prva fotka!

Ovo je prvi potvrđeni tizer novog modela iz Alfa Romea - Giulia...

 

Ovo ime i dalje nije zvanično potvrđeno, a ovaj kompaktni ekskluzivni sedan je jedan od najočekivanijih modela ove godine. 

Rival već slavnom nemačkom triu Audi A4, BMW serije 3 i Mercedesovoj C klasi, kao i novom Cadillac CTSu i Lexusu IS, je jedna od najčuvanijih tajni automobilske industrije. 

Ovo je "najdetaljnija" fotografija ovog modela, pored fotografija niske rezolucije, kamufliranog prototipa koje su se pojavile prošle nedelje i koje ste mogli da vidite i kod nas. 

Tizer je najavio zvaničan datum kada će novi model biti predstavljen, a to je 24. jun 2015. a tu je i zamućena fotografija automobila koji se sasvim verovatno nova Giulia. 

 

 

Iz nekoliko detalja koje je Alfa Romeo otkrio do sada, ovaj sedan je poznat kao Type 949, a jedna od galvnih novosti vezanih za njega je što će doći sa dva nova motora iz iste familije, turbo četvorocilindičnim V6 motorima koji su stigli iz Ferrarija, a specijalno su razvijeni za Alfa Romeo. 

Veruje se da će se Alfa kretati na modifikovanoj platformi koju koristi Maserati Ghibli sa pogonom na zadnje točkove, a pogon na sva četiri točka će verovatno biti opcija kod određenih modela. 

Nakon predstavljanja za dva dana, novi Alfin sedan će početi da se prodaje u Evropi krajem ove godine, dok će na američko tržište stići početkom naredne. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group