Ferrari FXX Crossover?

Sergio Marchionne, novi direktor Ferrarija je odustao od svake opcije modela sa četvoro vrata u trenutnom akcionom planu ove kompanije...

 

Ovo su dobre vesti za većinu fanova propinjućeg konja, mada će neki, a među njima i mi, razmisliti još jednom kada budu pogledali ovaj render Theophilusa China.

Ovaj majstor digitalne obrade i montaže je želeo da vidi kako bi mogao da izgleda Ferrari crossover i iskoristio je najveći primerak iz Maranela, FF kao osnovu. Dodao je par vrata i podigao ceo automobil, a rezultat je nazvao Ferrari FX. Izgleda iznenađujuće dobro, iako malo neprirodno pošto Ferarri nikada nije prodavao modele sa četvoro vrata široj javnosti. 

 

 

Tako da dolazimo do pitanja : Da li bi Ferrari ikada proizveo nešto ovako, uzimajući u obzir da bi i ovakav model mogao da bude fantastičan sportski auto?

Iako nam se sviđa render, nismo sigurni da bismo želeli da se ovako nešto ostvari, pogotovu uzimajui u obzir da Enzo Ferrari nikada nije želeo da krene u ovom smeru.

O.R

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group