Citroen DS koncept, nova ajkula

Legendarna Ajkula dobija svoj koncept budućnosti...


Žan Luis Bul je francuski dizajner sa više od 25 godina iskustva. Veoma je poznat kada je dizajniranje automobila u pitanju,a ovoga puta sebi je dao zadatak da redizajnira legendarnu ajkulu koja je nekada bila toliko popularna.

Zajedno sa firmom Etud-Integral u kojoj radi, Žan Luis Bul je predstavio futursitički koncept za 16-u godišnjicu modela Citroen DS. Popularna Ajkula je zaista bila automobil snova, a filmovi kao što su “ Mi nismo anđeli” to i pokazuju.

Moramo priznati da nas je novi koncept prilično iznenadio i to u pozitivnom smislu. Nova Ajkula i dalje sadrži tu prepoznatljivu i izduženu liniju, ali su crte budućnosti jasno vidljive. Iako nemamo mnogo detalja o ovom automobičlu, jer je još uvek samo koncept, vizualni utisak je veoma jak. Ajkula izgleda energično i odaje agresivan i “ljut” utisak.

Nadamo se da ćemo u skorije vreme dobiti i neka nagađanja specifikacija i agregata koji će se možda naći u ovom modelu. Ipak, ovaj automobil još uvek nije potvrđen, ali bi bilo lepo da nova generacija dobije i novu Ajkulu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group