Citroen DS Coupe studija

Proizvođači pokazuju sve manje aktivnosti u segmentu kupea koji su prihvatljivi cenom, ali se sve više radi na segmentu skupih primeraka, kao što je Mercedes AMG GT i Maserati Alfieri...

 

Dok Renault ne ispuni obećanje i ne počne sa proizvodnjom Alpine sportskog automobila, francuzi nisu uključeni u ovu trku i više se brinu o klasičnim segmentima tržišta. 

Teoretski, Citroen, to jest njegov pod brend DS, bi mogao da nam donese kupe u budućnosti, ali samo ako sve bude išlo prema planu i kompanija ostvari očekivane rezultate. 

Sergiy Drornytskyy je želeo da napravi skicu kako bi taj model mogao da izgleda, ukoliko bi francuska kompanija koristila svoj novi dizajnerski pravac, koji je prikazala na DS Divine sport koneptu, koji je predstavljen u Parizu, na poslednjem sajmu automobila. 

"Sa ovim konceptom, želo sam da prikažem svoju viziju kupea koji bi pokretao Citroen V6, a bio bi za ljude koji vole dizajn, stil i slobodu pokreta. Glavni konkurent ovom automobilu bi bio Jaguar F-Type i budući Maserati Alfieri", rekao je dizajner iz Ukrajine. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group