Cabrera završava testiranje

Naslednik modela Gallardo bi uskoro trebao da bude predstavljen široj javnosti, a njegov razvoj se primakao poslednjim fazama sa obzirom da je počeo fine tuning na nemačkom Nürburgringu...



Ime noviteta za sada nije potvrđeno, ali očekuje se da će nositi oznaku Cabrera. Veliki deo komponenti će deliti sa novim Audijevim R8 koji se na tržištu očekuje 2016, a za pokretanje će biti zadužen unapređeni atmosferski 5.2 V10 snage oko 600 KS. Drugim rečima, očekuje se da će puno ime ovog automobila biti Cabrera LP600-4.

Dakle, standardna verzija će imati pogon na sva četiri točka, a posebne edicije će biti nešto lakše i zahvaljujući ugradnji pogona na samo zadje točkove. U svakom slučaju motor će biti uparen sa 7-stepenim menjačem sa dva kvačila.

Standardni model bi trebao da ima težinu nešto manju od 1500 kg prvenstveno zahvaljujući ekstenzivnoj upotrebi aluminijuma, karbonskih vlakana i stakloplastike, ali i drugih lakih materijala, a dizajn će delom biti nadahnut modelima Sesto Elemento i Aventador.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group