BMW iM2 cilja ka sportskoj budućnosti E modela

Više slika

Više slika

Automobil kao što je ovaj iM2 koncept može, ako je suditi prema njegovim tvorcima, popuniti prazninu u ponudi kompanije BMW i stati između modela M2 i i8...

Ali, da li će kupci bavarskog brenda biti spremni da žrtvuju maksimalnu brzinu radi ubrzanja i ekonomičnosti potrošnje goriva, ostaje da vidimo.

Kreiran od strane Dejvida Olivaresa, futuristički potpuno električni sportski automobil fokusira se na ponudu veoma lepog iskustva iza upravljača - sve dok ne njegovi vozači ne požele da se trkaju sa nekim na dugačke staze.

iM2 Concept takođe može žrtvovati i nešto luksuza, maksimalne brzine i opsega pređenih kilometara kako bi dostigao savršeno ubrzanje, izbalansirane i takmičarske karakteristike.

Pošto je ovo potpuno električni sportski automobil, njemu nije potrebna maska hladnjaka, iako i dalje dolazi sa dva panela koji izgledaju kao prepoznatljive mreže kompanije BMW. Ostale karakteristike uključuju xDrive pogon na svim točkovima, kratak prednji i uvećan zadnji deo, dok je model postavljen na točkove od 20 inča.

Sa svim ovim na umu, koncept zvuči više nego zanimljivo, međutim, i dalje će svim potencijalnim kupcima biti potrebna velika nada kako bi se upustili u trku sa njegovim benzinskim rivalima na duže staze. Opet, sprint do sto ili trka na 400 metara ne bi trebala ovom automobilu da predstavlja nikakav problem.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group