BMW i8 roadster definitivno stiže

Prikazan je kao koncept za koji se veruje da je blizu proizvodnje, pre četiri godine u Pekingu, a sada je BMW i8 Roadster posle nekoliko odlaganja, konačno spreman za ulazak u BMW familiju...

 

Prema direktoru Haraldu Kruegeru, koji je govorio za Automotive News Europe, na pres konferenciju u Santa Monici u Kaliforniji, prošlog utorka, i8 Roadster će biti dodat u ponudu tokom 2018. godine. 

Krueger je odbio da govori o specifikacijama ovog automobila, ali u prethodnim objava je rečeno da će imati bolje baterije i jači električni motor u odnosu na aktuelni model. Aktuelni model će s druge strane u međuvremenu biti podvrgnut osvežavanju, tako da će u vreme predstavljanja Roadster varijante i on dobiti neka unapređenja. 

Na istom događaju, BMW zvaničnici su potvrdili da će i3 sa novom baterijom imati autonomiju od preko 300 kilometara, što je ozbiljan napredak u na prethodnih 190km. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group