BMW 3.0 CSL Hommage Concept

BMW će prikazati novi koncept automobil koji je nazvan 3.0 CSL Hommage koji je omaž legendarnom modelu E9 3.0 CSL koji je imao nadimak "Batmobile", iz sedamdesetih...

 

Za sada se pojavila samo jedna fotografija novog koncepta koji će biti prikazan 22og maja na Concorso d’Eleganza Villa d’Este, ali kao i M1 Hommage iz 2008 i 328 Hommage speedster iz 2011. koji su prikazani na istom događaju i model 3.0 CSL Hommage će biti mešavina retro i modernog na osnovu originala. 

"Hommage se bazira na karakteru starog modela i dolazi sa materijalima poslednje generacije koji stari model prebacuju u sadašnjost i daju mu dozu uzbudljivosti", objavio je BMW.

Bavarska kompanija je dodadala da automobil koristi karbon gde god je to bilo moguće i da dolazi sa enterijerom koji nudi samo najosnovnije kako bi se smanjila težina. Drugi detalji nisu otkriveni, tako da se još uvek ne zna koji motor će pokretati unikatni 3.0 CSL Hommage, ali naredne nedelje ćete imati prilike i to da saznate.

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group